У понеділок у Вінниці відбудеться велопарад Дідоморозів. Збір на майдані Незалежності о 12.20, старт – о 13.00. Взяти участь у заході може кожен охочий. Головна умова – наявність велосипеду, святкового костюму чи хоча б атрибуту. На фініші учасники зможуть отримати нагороди в номінаціях: Велодідомороз, Велоснігурка, Новорічний Олень, Навколоноворічний креатив.

Вже сьомий рік у Вінниці походить велопарад Дідоморозів. Зазвичай до нього долучаються більше сотні людей, які їздять містом у новорічних костюмах та дарують усім святковий настрій. У цьому році ця традиція продовжиться. Велопарад Дідоморозів відбудеться 2 січня.

Учасники велозаходу збиратимуться на Майдані Незалежності о 12:30. Старт о 13:00. Велопробіг буде проходити за маршрутом: Європейська площа – вулиця Грушевського – Центральний парк – вулиця Пирогова – вулиця Келецька – вулиця 600-річчя – Хмельницьке шосе – Соборна. Фініш біля Резиденції Святого Миколая.

Долучитися до колони може кожен охочий. Головна умова участі – наявність велосипеду, святкового костюму чи хоча б атрибуту. На фініші учасники зможуть отримати нагороди в номінаціях:

  • Велодідомороз,
  • Велоснігурка,
  • Новорічний Олень;
  • Навколоноворічний креатив (сніжинки, зайчики, білочки та інші фантастичні звірі).

Окрім того відбудеться нагородження переможців Vinvelo Challenges 2015.

В понеділок, 2  січня у центрі Вінниці відбудеться велопарад Дідморозів. Запрошуються усі бажаючі

По завершенню параду організатори планують навідатися до дитячого будинку «Гніздечко», що по вулиці Хмельницьке шосе, 110 (Збираємо іграшки, теплі речі в доброму стані для дітей від 4 років до підлітків. Це можуть бути канцтовари, цукерки смаколики. Перша точка збору подарунків відкрилась в магазині «ВелоXаус» за адресою вул. Брацлавська).

У випадку несприятливих погодних умов захід не буде перенестись на іншу дату. Організатори не несуть відповідальності за здоров'я та життя учасників. Особи, які прийматимуть участь у Велопараді Дідоморозів, своєю присутністю засвідчують те, що вони прочитали дану інформацію і кожен окремо несе відповідальність за своє здоров'я та життя під час участі у заході. Для Вашої ж безпеки під час заходу одягніть, будь ласка, шолом!

Організатори: Критична маса Вінниця, ГО «Вінниця мобільна» за підтримки веломагазинів міста та Вінницької Міської Ради.

За додатковою інформацією звертайтесь: Царевський Олександр – тел.098 27 86 670, Крупський Олег – тел.068 12 66 816



Переглядів: 2742
Поширень: 0