Щороку для участі у конкурсі "Диво Дитина" запрошують маленьких громадян із усієї України. З-поміж 4 тисяч анкет журі обирає 15 гідних звання "Диво Дитина року", позмагатися за перемогу запрошують і маленьких вінничан.

В 2015 році перемогу у конкурсі здобула Ольга Крива із с. Вільшанка - дівчинка отримала звання найрозумнішої. А у 2013-му Яна Чубатюк стала кращою у номінації "Найгероїчніша дитина" - 11-річна дівчинка врятувала свою подружку з-під піщаного завалу. 

Для здобуття Премії "Диво Дитина" запрошуються діти віком від 4-х до 13 років (включно), які мають досягнення або відкриття у науко-технічній сфері, переможці та призери обласних республіканських і міжнародних інтелектуальних ігор, шкільних олімпіад, спортивних або творчих змагань, фестивалів та конкурсів, діти, що зробили героїчний вчинок, а також мають феноменальну інтуїцію та пам'ять, володіють даром передбачення, або чутливістю до енергетики.

Прийом анкет для здобуття Всеукраїнської премії "Диво Дитина" буде продовжуватись до 15 березня 2017 року. Крім того, підготувати пакет усіх нагород, дипломів, свідоцтв, відео, які підтверджують досягнення дитини, копію свідоцтва про народження та відіслати на адресу організатора.

Більш детально ознайомитися з умовами премії та її положенням можна ознайомитися на сайті: http://divo-dutuna.com



Переглядів: 2482
Поширень: 0