На Різдво у Військово-медичний центр Центрального регіону завітали гості з подарунками для поранених  учасників АТО.  Серед гостей – народний депутат Сергій Кудлаєнко та делегація  представників духовенства на чолі з керівником Вінницької єпархії митрополитом  Симеоном, а також  громадські активісти – волонтери, благодійники.

Для  поранених бійців, що лікуються у шпиталі далеко від рідних та близьких влаштували святкову різдвяну трапезу. Теплими словами та побажаннями миру і Божого благословення привітав військовослужбовців владика Симеон. В свою чергу, волонтери–медики  подякували  за  допомогу фронту. Голова  ГО «БФ Миротворець» пані Олена передала  духовенству бойовий прапор від бійців  59-ї мотопіхотної бригади в знак вдячності  за підтримку.

У вінницькому військовому шпиталі поранених  учасників АТО привітали з Різдвом

Гості відвідали і важкопоранених бійців. «Я отримав поранення під Широкіним і  вдячний за опіку та лікування лікарям, а  всім побратимам та народу України бажаю  вистояти перед ворогом, витримки  та здоров’я, адже  ми обов’язково переможемо», - розповів учасник АТО, Володимир Титаренко  з Дніпра.

За словами волонтерки Анни, серед  бійців, що лікуються є і жінки- учасниці АТО. Леся та Вікторія з Харкова  отримали бойові  травми на Світлодарській дузі, але завдяки злагодженій роботі медперсоналу центру, волонтерів та  благодійників  вже почуваються  краще.

У вінницькому військовому шпиталі поранених  учасників АТО привітали з Різдвом

Традиційними стали привітання  у великі свята наших захисників для народного депутата-вінничанина Сергія Кудлаєнка, який організував привітання та обговорив із керівництвом  шпиталю плани  подальшої  співпраці.

У вінницькому військовому шпиталі поранених  учасників АТО привітали з Різдвом

Про це він написав у соціальній мережі:

«Найкращі традиції складаються у величні духовні свята та за покликом серця! Разом із духовенством та волонтерами  привітав  із Різдвом  поранених учасників АТО у військово-медичному центрі. Влаштували їм різдвяне частування, що нагадає про рідну домівку!І яке ж Різдво без подарунків?!

У вінницькому військовому шпиталі поранених  учасників АТО привітали з Різдвом

Допоміг облаштувати  телевізорами палати для бійців, адже вони піклуються про своїх побратимів і чекають добрих новин з АТО, як і всі ми! З Різдвом Христовим наших захисників та їх родини!»



Переглядів: 3413
Поширень: 0