11 січня о 15.00 на площі Європейській біля Вежі Артинова відбудеться захід під назвою «Дякую Тобі…». Бажаючі перехожі зможуть зупинитися на хвилинку, аби написати на листівці слова подяки своїм рідним та близьким, всім хто цього заслуговує, але так рідко це чує. Вінничани зможуть забрати листівку з собою та подарувати дорогій людині. Захід приурочений до Всесвітнього дня «Дякую».

Всесвітній день слова «Дякую» за ініціативою ООН та ЮНЕСКО, відзначається 11 січня. До цього дня КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» та Вінницька молодіжна рада, під патронатом Відділу у справах молоді та туризму Вінницької міської ради, організовують захід під назвою «Дякую Тобі…».

Всі бажаючі перехожі зможуть зупинитися на хвилинку, аби написати на листівці слова подяки своїм рідним та близьким, всім хто цього заслуговує, але так рідко це чує! Захід відбудеться 11 січня, о 15 годині на площі Європейській, біля Вежі. Символічно, що прикрашена листівка малюнком символу Вінниці - Вежею, біля якої і проходитиме захід. На іншій стороні написано лише одне слово «Дякую», все інше допишуть автори листівки.

Вінничани зможуть забрати листівку з собою та подарувати дорогій людині. Організатори заходу прагнуть аби слова подяки ніколи не виходили з моди та про них не забували.



Переглядів: 2878
Поширень: 0