Сьогодні перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко провів офіційну зустріч з представниками Компанії «Google» в Україні.

Представники профільних Департаментів та управлінь облдержадміністрації обговорили з зацікавленою стороною шляхи співпраці та в результаті створення карт інвестиційної та туристичної привабливості Вінниччини, які сприятимуть розвитку регіону.

За словами Андрія Гижка, цей візит дуже корисний для Вінниччини. «Так, як ця зустріч є першою і носить ознайомчий характер, маю надію, що в майбутньому співпрацюватимемо. Така співпраця може бути в чотирьох напрямках. Перший це розширення адміністративних послуг, щоб суб’єкт малого та середнього бізнесу, як в місті так і на більш віддаленій від центру території, міг отримувати однаково якісні послуги. Тому, в першу чергу планується розширення можливостей офіційного веб-сайтів ОДА та всіх райдержадміністрацій. Подаючи заявку через Інтернет, можливість отримувати відповідь чи дозвіл в найкоротший термін. Другий напрямок в якому слід працювати - ІТ-технології в медицині. Тобто, реалізацію програми електронна медична картка амбулаторного пацієнта. Ця електронна інформаційна база в найближчому майбутньому значно полегшить роботу персоналу поліклінік», - повідомив посадовець.

Googlе допоможе створити карту інвестиційної та туристичної привабливості Вінниччини

В свою чергу, директор по взаємодії з органами державної влади Компанії «Google» в Україні Олексій Сивак зазначив: «Останні два роки ми супроводжуємо реалізацію кампанії, що спрямована на цифрове перетворення країни. Суть цієї кампанії полягає у взаємодії влади, громади і середнього та малого бізнесу. В результаті реалізовуються на місцях проекти, що спрямовані на підняття іміджу того чи іншого регіону. Тому наша зустріч сьогодні надає сторонам змогу спільно вирішити шляхи співпраці та поставити перед собою цілі та завдання».

Googlе допоможе створити карту інвестиційної та туристичної привабливості Вінниччини

В рамках двосторонньої зустрічі, сторони домовилися найближчим часом визначитися із напрямками співпраці - або туристичній або в медичній галузі, також розглядається співробітництво в сфері бізнесу та екології.

Конкретний план співпраці та терміни реалізації проектів будуть обговоренні під час наступної зустріч.



Переглядів: 2255
Поширень: 0