Віднедавна сайт Вінницької міської ради став доступним  для людей, які мають слабкий зір. ІТ-фахівці мерії, поспілкувавшись із людьми, для яких розроблялась нова опція сайту, протестували функціонал наприкінці минулого року, а зараз сайт вже працює в повноцінному режимі. Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук написав Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Наприкінці минулого року департамент ІТ-технологій запустив в тестовому режимі новий функціонал офіційного сайту Вінницької міської ради, який зробив наш сайт доступним для людей зі слабким зором.

В процесі роботи над новою опцією наші IT-фахівці консультувались з людьми, для яких, власне, і створювались ці нові можливості.

Сайт Вінницької міської ради адаптували для людей зі слабким зором

Зараз новий функціонал вже працює в повноцінному режимі. Перейти до перегляду люди зі слабким зором можуть, якщо зайдуть на сайт і у нижній лівій частині екрану натиснуть на піктограму у вигляді ока, щоб обрати режим та розмір літер, який людині найбільш зручний для читання. Формат відображення підбирали на основні загальних рекомендацій та побажань потенційних користувачів цього ресурсу.

Сайт Вінницької міської ради адаптували для людей зі слабким зором

Дякую спеціалістам департаменту ІТ-технологій і персонально Oleh Roznyuk, який і зробив офіційний сайт міської ради доступним для людей зі слабким зором" - написав міський голова С. Моргунов.



Переглядів: 3095
Поширень: 0