Поки фіналістки «Міс Вінниця» працюють над своєю зовнішністю  для виходу на святкову сцену театру Садовського, ми вирішили дізнатися їхні думки з приводу  участі у конкурсі. Кожна дівчина мала відповісти на такі запитання:

  1. Для чого ви вирішили прийти на конкурс "Міс Вінниця"?
  2. Чи вважаєте Ви, що завдяки таким конкурсам можна підняти самооцінку?
  3. Які якості в собі ви вважаєте позитивними?
  4. Які ваші слабкі сторони?
  5. Чи реально подружитись з іншими конкурсантками, чи ви виключно конкурентки?

Отож, 19-річна Бойко Єлізавета (175 см / 82-64-93) розповіла, що прийшла на конкурс за новими враженнями та досвідом. Також дівчина зізнається, що сам факт претендування на корону головної красуні підіймає самооцінку і стимулює випробувати свої сили.

Бойко Єлізавета

-  Своїми позитивними якостями вважаю цілеспрямованість, чуйність, оптимізм та комунікабельність. З негативного можу виділити, що швидко до всього прив'язуюся, а це не завжди добре, - відповіла Єлізавета.

Конкурсантка також  зазначає, що вже встигла подружитися з дівчатами і поки що не відчуває конкуренції.

Бойко Єлізавета

Я все-таки сподіваюся, що конкурс також допоможе знайти нових друзів, адже хто його знає як складеться в житті через 5-10 років.

17-річна Анастасія Коваль (179 см / 86-60-92) давно хотіла взяти участь у такому масштабному конкурсі, оскільки закінчила модельну школу та має досвід у різних показах і фешн-проектах.

Анастасія Коваль

- В мене є ціль, до якої я іду! Наступною сходинкою має стати «Міс Вінниця». Звичайно, конкурс краси підіймає самооцінку будь-якій дівчині, але завжди важливо поєднувати зовнішній вигляд з внутрішніми характеристиками особисості.

Серед сильних сторін Анастасія зазначає своє постійне бажання рухатись вперед, але при цьому не забуваючи про людяність! Також позитивною характеристикою дівчина вважає вміння іти на компроміс та знаходити спільну мову з людьми. Слабкими сторонами конкурсантка називає надмірну справедливість і чесність.

Анастасія Коваль

- Дуже важко знайти людину, яка зможе щиро підтримати і порадіти за тебе, тому я маю вузьке коло друзів. Все ж, якщо такі люди знайдуться серед моїх конкуренток по конкурсу, то чому б і ні.

Наступною відповідала 20-річна Аліна Шамалюк (175 / 86-60-95). Дівчина розповіла, що прийшла на конкурс «Міс Вінниця» заради самореалізації, впевненості та нових вражень і знайомств.

Аліна Шамалюк

- Я не вважаю, що завдяки конкурсу можна підняти самооцінку. В принципі, знаю себе і власні можливості. Наразі можу лише проаналізувати взаємодію з іншими конкурсанками в контексті підготовки до фіналу.

Своїми позитивними рисами Аліна вважає порядність, відповідальність та бажання пізнавати нове і розвиватися. Все ж, дівчина зазначає, що занадто довіряє людям і це, швидше, негативна риса.

Аліна Шамалюк

- З багатьма дівчатами гарно спілкуюся, знайома ще до конкурсу. Але знаю, що потрібно бути обачною,бо люди бувають різні, - відповіла Аліна щодо дружби з іншими учасницями «Міс Вінниця».

19-річна Дарія Глухенька (177 / 90-66-87) розповіла, що її привабив девіз конкурсу: «Краса допоможе-Україна переможе!».

Дарія Глухенька

- Завдяки цьому конкурсу хочу самореалізуватися та познайомитися з цікавими та цілеспрямованими людьми. Вважаю, що участь у «Міс Вінниця» справді підіймає самооцінку, оскільки кожна учасниця відчуває себе більш привабливою та впевненою.

Позитивними дівчина вважає такі свої риси, як активність, цілеспрямованість та щирість. З негативних виділяє те, що завжди все приймає дуже близько до серця.

Дарія Глухенька

- Я впевнена, що завдяки цьому конкурсу кожна дівчина зможе знайти собі подружку, з якою у неї будуть спільні інтереси та погляди на життя!



Переглядів: 6351
Поширень: 0