2 лютого відбулось засідання відбіркової комісії стипендіального конкурсу гурту «ТіК».

Було уважно та ретельно розглянуто 19 аплікаційних форм від діток, які подались на стипендію.

Оцінювання відбувалось за дев’ятьма критеріями, це і виконавський рівень, що оцінювався після перегляду відеозапису виступів дітей, і оцінка за есе «Я і музика», повнота та точність формулювання мети заявки тощо.

Хто виграв стипендію від Корпоративного Фонду гурту "ТіК"?

В результаті підрахунку балів було визначено переможців.

Перше місце по кількості балів зайняла Чертова Дарія (52,4 бала з 54 можливих). Дарія вже 5 років навчається в музичній школі у класі домри, і досі не мала власного інструменту. Від КФ гурту «ТіК» дівчина отримає фінансування на придбання домри, у сумі 3500 грн.

Чертова Дарія

Друге місце зайняв Король Максим (50,6 балів) Отримане фінансування – 3480 грн. на придбання музичного приладдя необхідного для гри на гітарі, а також оплата року навчання у музичній школі.

Король Максим

На третьому місці (48,8 балів) – Микола Швець. Микола цього року збирається поступати у Вінницьке училище культури та мистецтв ім. М. Леонтовича, тож наразі підсилено готується до вступу. Кошти хлопцю потрібні на оплату підготовчих занять, а також на оплату навчання у музичній школі до кінця цього навчального року. Бюджет заявки: 1620 грн.

Микола Швець 

Четверте місце розділили дві Софії! Софія Яковишенко та Софія Аль Хадіді, з майже рівною кількістю балів (47 та 47,2 бала). Донька учасника АТО, Яковишенко Соня, отримає від КФ «ТіК» 3500 грн. на придбання мундштука для саксофона. А маленька бандуристка Софія Аль Хадіді – 2000 грн., і це буде вклад гурту «ТіК» у оплату дороговартісної дитячої бандури, яка наразі виготовляється на замовлення.

Софія Яковишенко 

 Софія Аль Хадіді

Ми щиро вітаємо переможців. Сподіваємось, що ці кошти допоможуть нашим юним талантам, якщо не здійснити мрію, то ще на крок наблизитись до її здійснення.

Хто виграв стипендію від Корпоративного Фонду гурту "ТіК"?

Абсолютно всі дітки, які прийняли участь у стипендіальному конкурсі від КФ гурту «ТіК» беззаперечно талановиті! І заслуговують на нашу увагу та підтримку! Ми не завершуємо нашу стипендіальну програму, будемо шукати можливості аби підтримати більше діток, і будемо раді побачити наших конкурсантів знову.

Ми запитаємо дозволу у їх батьків, і трішки згодом опублікуємо аплікаційні форми та відеозаписи з виступами діток, які подавались на отримання стипендії. Ми точно знаємо, що у нашому рідному місті знайдеться багато бажаючих, які в силах підтримати та допомогти талантам розвиватись!



Переглядів: 3071
Поширень: 0