Половина фіналісток «Міс Вінниця-2017» вже розповіли нам про свої сильні та слабкі сторони, а також поділилися враженнями з приводу підготовки до завершального етапу шоу. Нагадаємо, що захід відбудеться 5 березня у Вінницькому театрі імені Миколи Садовського. Чергова четвірка учасниць відповіли нам на запитання:

  1. Для чого ви вирішили прийти на конкурс "Міс Вінниця"?
  2. Чи вважаєте Ви, що завдяки таким конкурсам можна підняти самооцінку?
  3. Які якості в собі ви вважаєте позитивними?
  4. Які ваші слабкі сторони?
  5. Чи реально подружитись з іншими конкурсантками, чи ви виключно конкурентки?

18-річна Крістіна Марполь (170 / 85-63-87) прийшла на відбір «Міс Вінниця» для того, щоб стати більш впевненою у собі, отримати нові враження, емоції та познайомитись з цікавими людьми.

Крістіна Марполь

- Якщо чесно, я вірю в те, що саме на таких конкурсах можна підняти самооцінку. Вважаю, що в мене немає значних слабких сторін, тому налаштовуюсь на краще і стараюсь забувати про якісь недоліки. Серед позитивних якостей можу виділити комунікабельність, харизматичність та вміння гідно подати себе.

Крістіна вважає, що подружитися з конкурсантками реально, але взаємовідносини залежать від двох людей та від того, як налагоджується контакт.

16-річна Ганна Пилипенко (176 / 91-65-92) вирішила взяти участь у конкурсі «Міс Вінниця-2017» спонтанно.

Ганна Пилипенко

- Шістнадцять - це вік коли перед тобою починають відкриватись дороги дорослого життя і дуже важко вибрати свою стежку. Тому цей конкурс - одна із моїх спроб знайти себе. Все ж самооцінку за один такий захід підняти неможливо. Я думаю, що це результат наполегливої роботи над собою впродовж довгого часу.

Своїми позитивними якостями конкурсантка вважає працелюбність, товариськість і вміння не бути конфліктною. Як і деякі з попередніх респонденток, Ганна не може відмовитись від шоколадних цукерок і морозива, тому вважає це своєю слабкістю. Щодо дружби з конкурсантками, дівчина впевнена, що налаштувати взаємовідносини реально, але потрібно трішки більше часу для спілкування, ніж підготовка до конкурсу.

20-річна Марія Кумановська(178 / 89-65-93) прийшла на кастинг за компанію з подругою, яка також стала фіналісткою «Міс Вінниця-2017».

Марія Кумановська

- Я йшла щоб підтримати її, і зовсім не сподівалась на те, що зможу пройти далі. Завдяки таким конкурсам можна повірити в себе, у свої сили, і зрештою підняти самооцінку, але потрібно неабияк працювати над собою.

Серед своїх сильних сторін Марія виділяє цілеспрямованість, відкритість, комунікабельність та щирість. Дівчина стверджує, що завжди думає про те, яких людей вона б хотіла бачити поруч з собою, тому намагається лувідповідати власним вподобанням. Слабкою стороною конкурсантка вважає боязнь самотності. Також Марія впевнена, що якщо є бажання, то можна подружитися з іншими фіналістками.

21-річна Анна Гулевич (173 / 86-62-93) декілька років мріяла про цей конкурс, хотіла взяти участь для того, щоб знайти нові знайомства та друзів.

Анна Гулевич

- Те, що ми пройшли у фінал конкурсу «Міс Вінниця» вже означає, що ми одні з найкрасивіших дівчат у Вінниці, а це достатньо підіймає самооцінку.

Своїми позитивними якостями Анна вважає доброту, щедрість та порядність, за що вдячна вихованню батьків. А от довірливість, на думку конкурсантки – це слабка сторона.До речі, спочатку Анна переживала, щоб між фіналістками склалися хороші відносини, але дівчата вже встигли потоваришувати і це сприяє здоровій конкуренції.



Переглядів: 4946
Поширень: 0