З 13:30 рух трамваїв по вул. Хмельницьке шосе, який був призупинено у зв’язку з аварією на магістральному водогоні діаметром 700 мм, відновлено в звичайному режимі в обох напрямках. Працівники КП «Вінницька транспортна компанія» закріпили трамвайні рейки, які були підмиті струменями води та запустили транспортні одиниці на маршрути.

«Ми підсипали щебінь, виправили та закріпили колії. Потім службові трамваї «прокатали» лінію, щоб рейки стали на місця, після чого ми запустили пасажирський але порожній вагон. Коли переконались, що колії надійно закріплені, запустили трамваї по всіх маршрутах, які пролягають по Хмельницькому шосе», - розповів директор КП «Вінницька транспортна компанія» Михайло Луценко.

Після обіду Хмельницьке шосе було відкрито і для автомобільного транспорту. Ділянка, де тривають ремонтні роботи, займає частину проїжджої частину. По іншій – рухаються автівки в обох напрямках.

Ремонтні бригади продовжують працювати – триває заміна пошкодженої ділянки водогону. До вечора ліквідація аварії має завершитись, і розпочнеться заповнення системи водою.

Подача холодної води у будинки, які були підключені до цієї частини мережі, була переключена на інші трубопроводи. Тому весь час, поки триває ліквідація аварії, вінничани отримують послугу з водопостачання.

Нагадаємо, що вранці 14 лютого відбулась аварія на магістральному водогоні.​



Переглядів: 3256
Поширень: 0