Шестеро співробітників Головного управління ДФС у Вінницькій області повернулися з чергової ротації на Сході України в зоні проведення АТО. Традиційно колег зустрічали керівники фіскальної служби області, співробітники, друзі та родини бійців. Перший заступник начальника ГУ ДФС у області Віктор Сирватка, який відповідає за роботу податкової міліції і сам нещодавно повернувся з зони АТО, подякував офіцерам за честь і гідність, проявлені під час виконання покладених на них службових обов’язків, і найголовніше – усі повернулися живими і неушкодженими.

Минулими вихідними більше 20 бійців попередніх і нинішньої ротацій взяли участь в урочистостях, присвячених річниці створення спецпідрозділу «Фантом». Двом із них вручено відомчі відзнаки Головою ДФС України Романом Насіровим за особливі заслуги під час несення служби в зоні АТО. Слід відзначити, що представники податкової міліції Вінниччини є одними з найчисельніших у складі «Фантому».  

Із зони АТО до Вінниці повернувся спецпідрозділ фіскальної служби "Фантом"

Основним завданням спеціального підрозділу «Фантом» є протидія незаконному переміщенню товарів через лінію розмежування з окупованими територіями на Сході країни.     



Переглядів: 3815
Поширень: 0