Вже завтра, 23 лютого, у всьому світі стартує міжнародний хакатон GOOGLE #HASHCODE 2017. В реальному часі програмісти вирішуватимуть завдання, які презентує компанія GOOGLE. Кращі в умінні вирішувати ці задачі поїдуть на фінал хакатону до столиці Франції.

Вінничани також можуть долучитися до хакатону, умови для участі в якому створює IHUB Vinnytsia, безкоштовно приймаючи всіх учасників в своїх стінах і забезпечуючи комфортні умови для роботи команд. Початок – о 18:30.

"Ми тільки-тільки акредитувалися, і терміново закликаємо всіх реєструватися, бо завершується реєстрація 22 лютого в 12:00. Торік перший етап змагання відбувся у технічному університеті, де зібралося близько сотні «кодерів». Все виглядає дуже круто: розпочинається трансляція, де представник GOOGLE відкриває кейс із завданнями. Це реальні завдання, котрі в компанії виникають щодня, тож це неоціненний досвід – відчути себе трохи працівником такої ІТ-компанії. Завдання розраховані на команду із 2-4 осіб", – розповідає PR-менеджерка iHUB Vinnytsia Анна Савчинська.

Вінничан запрошують на міжнародний хакатон Google та поїхати до Парижу

Як стати учасником? Миттєво зареєструйтеся ТУТ та обирайте iHUB Vinnytsia як вашу локацію (хаб). Отримавши підтвердження, приходьте у четвер, 23 лютого, зі своїми ноутбуками в iHUB Vinnytsia, де вам гарантують інтернет, а також каву, чай і хорошу компанію.



Переглядів: 1214
Поширень: 0