Наприкінці січня поліцейські відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Нацполіції Вінниччини затримали чоловіка та жінку, які організували місце розпусти. В орендованих квартирах за грошову винагороду жінка надавала інтимні послуги, а чоловік – забезпечував її охорону.

Як розповів заступник начальника відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Дмитро Іванченко, сімейну пару оперативники затримали в орендованій квартирі під час надання інтимних послуг черговому клієнту. Чоловік організовував діяльність місця розпусти – отримував гроші від клієнтів та у сусідній кімнаті забезпечував охорону дружини, щоб клієнти не завдали її шкоди, доки вона надавала сексуальні послуги.

Вінницькі правоохоронці викрили сім’ю, в котрій жінка надавала інтимні послуги, а чоловік – забезпечував охорону

Як з’ясувалось, такою діяльність вони займались не лише у Вінниці, а й «гастролювали» по різним регіонам України. Клієнтів вони підшукували за оголошеннями, які розміщували в мережі Інтернет та постійно змінювали міста та орендовані квартири, щоб не потрапити в поле зору правоохоронців. У Вінниці протягом тижня вони встигли орендувати дві квартири.

Зі слів затриманих, стало відомо, що перед цим вони були у Черкаській області. Вартість години інтиму у подружжя коштувала 1000 гривень, у такий спосіб вони заробляли на життя. У пари двоє малолітніх дітей.

Вінницькі правоохоронці викрили сім’ю, в котрій жінка надавала інтимні послуги, а чоловік – забезпечував охорону

Зараз затриманим оголошено про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 302 Кримінального кодексу України (створення або утримання місць розпусти і звідництво). Такий злочин карається обмеженням або позбавленням волі на строк до 5 років. Матеріали кримінального провадження направлено до суду.



Переглядів: 3015
Поширень: 0