9 березня о 10.00 у галереї Інтершик відбудеться відкриття IV Всеукраїнського Форуму інституцій місцевого розвитку. Його темою буде: «Роль та місце інституцій розвитку та фахівців з місцевого економічного розвитку у стимулюванні економічного розвитку громад». Форум триватиме два дні.

Захід організовано спільно проектом міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС) та Вінницькою міською радою з метою сприяння процесу взаємодії, обміну досвідом та конструктивного діалогу між українськими та зарубіжними інституціями місцевого розвитку.

У роботі Форуму візьмуть участь близько 90 представників організацій місцевого розвитку, провідних українських та міжнародних експертів, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Офісу із залучення та підтримки інвестицій.

Учасники матимуть можливість ознайомитись з канадським досвідом щодо забезпечення роботи інституцій місцевого розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва. Кент МакМаллін, експерт з бізнес-стратегій, департамент інвестицій та розвитку бізнесу, міська рада м. Едмонтон, провінція Альберта, поділиться кращими практиками та інструментами підтримки економічного розвитку і підприємництва. Венді Дюплей, виконавчий директор Асоціації економічного розвитку південно-східної Альберти, розповість про діяльність професійних асоціацій фахівців з економічного розвитку у Канаді.

У Вінниці відбудеться Форум інституцій місцевого розвитку, експерти ділитимуться канадським досвідом

Під час Форуму передбачено роботу в трьох тематичних секціях:

  1. Як планувати успішний економічний розвиток території;
  2. Як розвивати мале та середнє підприємництво у територіальній громаді;
  3. Як ефективно залучати інвестиції.

У перший день, 9 березня, форум проходитиме у галереї ІнтерШик, 4-й поверх, вул. Арх. Артинова, 12-а. У другий день, 10 березня, – у конференц-залі готелю «Франція», вул. Соборна, 34.

За додатковою інформацією щодо заходу звертайтесь до Ольги Мазуренко, менеджера з комунікацій Проекту ПРОМІС, за тел.+380663483344.

Довідка

Проект ПРОМІС спрямовано на зміцнення муніципального сектору в Україні, впровадження ефективного демократичного управління та прискорення економічного розвитку шляхом підвищення спроможності українських міст у сфері демократизації врядування та місцевого економічного розвитку; створення сприятливого середовища для розвитку малого та середнього бізнесу; підтримка процесу децентралізації та інтегрованого планування розвитку на місцевому, регіональному та національному рівнях. Проект ПРОМІС впроваджується з квітня 2015 року до грудня 2020 року Федерацією канадських муніципалітетів (ФКМ) за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади. Партнери: Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерство економічного



Переглядів: 2215
Поширень: 0