10 березня працівники Лівобережного відділення поліції затримали двох осіб, причетних до вбивства вінничанина, рештки якого знайшли у м. Вінниці у водоймі.

За знайденими у поліетиленовому пакеті рештками людського тіла поліцейським вдалось встановили особу загиблого. Ним виявися виявився 39-річний раніше судимий за наркозлочини вінничанин. Він мав інвалідність - чоловік втратив ногу.

Як розповів начальник Головного управління Нацполіції Юрій Педос, особу потерпілого встановили за татуюванням на знайденій частині руки. З грудня минулого року він перебував у розшуку, як безвісти зниклий. Встановивши коло осіб, з якими спілкувався потерпілий, поліцейські затримали підозрюваних у вчиненні його вбивства. Ними виявилися 47 та 63-річні знайомі загиблого. Як з’ясувалося, восени у будинку одного з затриманих на Старому місті чоловіки розпивали спиртні напої. Між ними виникла сварка, під час якої господар будинку вдарив гостя сковородою по голові. Удар виявився смертельним. Тіло вбитого чоловіки винесли у підвал, а через кілька днів розчленували болгаркою, склали у пакети та позбулися їх.

Поліція затримала двох вбивць, які розчленували вінничанина

Поліцейськими були залучені водолази рятувальної служби для проведення обстеження водойми у пошуках інших частин тіла загиблого. Однак після затримання зловмисників стало відомо, що інші пакети з розчленованим тілом вони кинули у інші водойми, розташовані поруч.

Поліція затримала двох вбивць, які розчленували вінничанина

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження ст. 115 КК України (умисне вбивство). Затриманим загрожує довічне ув’язнення. Зараз з підозрюваними проводяться слідчі дії.



Переглядів: 2806
Поширень: 0