Сьогодні у міській раді з нагоди професійного свята вітали працівників житлово-комунального господарства, а також сфери побутового обслуговування населення. Почесними грамотами Вінницької міської ради та її виконавчого комітету і цінними подарунками нагороджено колективи комунальних підприємств, а кращих працівників галузі – подяками.

Працівників житлового, комунального господарства та сфери послуг привітав міський голова Сергій Моргунов: «Ви робите дуже важливу і серйозну роботу, адже комфорт у нашому місті залежить саме від вас. Від того, наскільки чистим під’їздом іде людина до своєї квартири, як від снігу розчищаються тротуари, як працює громадський транспорт по нормальних дорогах, залежить внутрішнє відчуття кожної людини щодо комфортності проживання в своєму рідному місті. Якщо говорити про сферу послуг, то від того, наскільки привітно зустрічають заклади, створюється настрій кожного вінничанина. Минулого року за дослідженнями Канадського республіканського інституту Вінниця визнана найкомфортнішим містом в Україні. А комфорт залежить саме від вас. Тому хочу подякувати вам за те, що ви робите. Попереду її ще багато, але ми з усім справимося, наведемо порядок у Вінниці до Великодня і будемо далі працювати, щоб усі ми дійсно пишались нашими рідним містом».

Також сьогодні начальника МКП «ЖЕК №6» Тетяну Дуднік привітали з присвоєнням почесного звання «Заслужений працівник сфери послуг України».



Переглядів: 3264
Поширень: 0