Колеги та рідні провели у відрядження в зону антитерористичної операції чергову групу бійців патрульної служби полiцiї особливого призначення "Вiнниця". Усі бійці вже мають досвід несення служби у зоні АТО.

Останні настанови бійцям дав начальник управління превентивної діяльності ГУНП Ігор Слободянюк. Він побажав поліцейським бойових успіхів, чесно та гідно виконати завдання, поставлені керівництвом в зоні антитерористичної операції, живими та здоровими повернутися додому.

До зони АТО вирушила чергова група бійців спецпідрозділу "Вінниця"

- Більшість з бійців понад десяток разів несли службу на Сході країни та жодних нарікань з боку керівництва в зоні проведення антитерористичної операції на них не було, - зазначив Ігор Слободянюк.

До зони АТО вирушила чергова група бійців спецпідрозділу "Вінниця"

- Сьогодні разом з сином я проводжаю чоловіка в зону АТО. З розумінням ставлюсь до того, що він їде захищати нашу державу і її громадян, але хочу, щоб вже всі бойові дії припинились, і наші чоловіки були в своїх родинах щасливими та здоровими. Налаштовані ми з чоловіком позитивно, виключно на перемогу, - розповідає дружина бійця Андрія Денисюка, який всьоме вирушив у зону АТО.

До зони АТО вирушила чергова група бійців спецпідрозділу "Вінниця"

- Сьогодні, як і завжди, я сама проводжаю чоловіка. Така в нас склалась традиція, що проводжаю його сама, а зустрічаю завжди з 5-річною донечкою, - розповідає дружина бійця Олена Добровольська, чоловік якої дев’ятий раз вирушив на Схід країни. – Навіть коли він не з нами, ми відчуваємо його підтримку та з чекаємо додому.



Переглядів: 2582
Поширень: 0