13 квітня буде проведено «Аукціон проектів», де будуть презентовані 5 найкращих проектів, які відібрала конкурсна комісія!

Ми гарантуємо:

Затишну атмосферу, смачну каву, зустріч друзів,  цікаві презентації, можливість підтримати команди, які маленькими кроками творять місто, за бажанням долучитись до реалізації проектів, за бажанням розмістимо ваше лого на бренд-волі, також команди постійно висвітлюють і згадують своїх партнерів, Донорів Міста як приклад соціально-відповідального бізнесу.

Вінничан запрошують стати Донорами міста та фінансово допомогти реалізовувати цікаві проекти

Для того, щоб стати Донорами міста, потрібно зареєструватись, процедура займе у Вас не більше 5 хвилин.

Ви маєте можливість обрати той вид Донора Міста, який ближче Вам:

  • Амбасадор – здійснює підтримку та промоцію одного з п’яти проектів. Самостійно чи спільно з партнерами залучають 3 000 грн на проект, промоцією якого вони займається.
  • Корпоративний Донор – організація або представник/ця від організації, гарантовано надають підтримку у розмірі 700 грн. Самостійно визначає у якій пропорції підтримує проекти.
  • Індивідуальний Донор – робить мінімальний внесок 300 грн, може підтримати один або декілька проектів.

Вінничан запрошують стати Донорами міста та фінансово допомогти реалізовувати цікаві проекти

Зареєструватись можна ТУТ

Деталі про проекти, які будуть презентовані ТУТ

Відеоролик з попереднього аукціону:

Будемо вдячні за Вашу активність, долученість та участь!

Ми живемо у надзвичайний час розвитку філантропії, розуміння цінностей та коли інноваційні підходи та нестримна енергія роблять неможливі речі – можливими! Давайте підсилювати один одного, розвиваємо наше місто разом!

Це чудовий механізм бути дотичними до маленьких змін у місті і підтримати команди, які є небайдужими і вболівають за розвиток міста!

Вінничан запрошують стати Донорами міста та фінансово допомогти реалізовувати цікаві проекти

Контактна особа:  Олена 097 61 311 51

Для довідки:

* АУКЦІОН ПРОЕКТІВ - це публічний захід, під час якого 5 команд, найкращих проектів по розвитку міста, представлятимуть їх Донорам Міста. З захоплюючими презентаціями кожна команда знайомитиме донорів протягом 5 хвилин, після чого Донори мають 5 хвилин на запитання-відповіді. Далі розпочинаються "торги" під час яких донори голосують коштами за проекти, які їм до вподоби!



Переглядів: 1684
Поширень: 0