Сьогодні о 22:00 на телеканалі «1+1» у найпозитивнішому романтичному реаліті «4 весілля» наречені з різних куточків України будуть змагатися за «медовий місяць» у Єгипті. У цьому випуску також буде весілля багатодітної вінничанки Дар'ї, яка разом із чоловіком вирішили зруйнувати стереотипи проведення весілля та провести ретро-вечірку у стилі "Чикаго 20-х років"

В новому випуску шостого сезону глядачі відправляться разом з учасницями проекту на колоритне весілля моряка в Одесу, ретро-вечірку в стилі «Чикаго 20-х років» у Вінниці, а також стануть свідками «баттлу» українських традицій в Івано-Франківській та Рівненській областях.

24-річна багатодітна мати Дар'я з Вінниці прийшла на проект, щоб показати всім жінкам України, що ніколи не пізно змінити своє життя та знайти щастя і душевний спокій. Річь у тому, що дівчина вже була заміжня і від першого шлюбу у неї залишилося троє дітей. Другий чоловік Даші покохав свою нову велику сім'ю ще під час першого знайомства і з тих пір не уявляє життя без них.

Весілля вирішили зіграти у стилі вечірки «Чикаго 20-х років». Наречений Микола обрав образ «Великого Гетсбі», а наречена зупинила свій вибір на відвертій напівпрозорій сукні у стилі того часу. Для гостей пара встановила дрес-код - ретро-вбрання.

Сьогодні у шоу "4 весілля" багатодітна вінничанка влаштує ретро-вечірку у стилі "Чикаго"

Молоді зруйнували звичні поняття проведення весілля, прийнявши «сухий закон» на своєму святі, як колись це було у далеких 20-х на іншому континенті.

Також запрошених розважали бурлеск-шоу, а молоді дивували першим весільним танцем.

Як учасниці відреагують на «сухий закон» на святі Дар'ї  дивіться вже сьогодні на о 22:00.

Нагадаємо, кожна програма реаліті «4 весілля» пропонує увазі глядачів різноманітні сценарії весіль на будь-який смак і бюджет. В рамках проекту чотири наречені змагаються за весільну подорож. І прагнуть перевершити одна одну в ефектності церемонії, оригінальності сукні, меню і загальному враження від свята. Учасниці «4 весілля» виходять заміж по черзі та запрошують конкуренток на своє свято. Переможницю реаліті-шоу обирають конкурсантки шляхом виставлення балів одна одній.

Дивіться Реаліті «4 весілля» щочетверга о 22.00 на телеканалі «1+1».



Переглядів: 4960
Поширень: 0