У другій грі третього сезону проекту «Ліга сміху», яку телеглядачі побачать сьогодні о 22.00 на «1+1», взяли участь 7 команд зі своїми зірковими тренерами. Зокрема, Луганська збірна (тренер Олена Кравець); команда «Мініпанки» (тренер Ольга Полякова); «Ось ці хлопці», що представляють Київ (тренер Ігор Ласточкін); команда з білоруського Кобрина «Чайка» (тренер Потап); команда «Вінницькі» (тренер Юрій Горбунов); одесити «Де Рішельє» (тренер Антон Лірник); «Улюблене місто» з Харкова (місце Сергія Сивохо тимчасово зайняв Євген Кошовий).

Зйомки гри «Ліги сміху» проходили на початку березня в Києві в Міжнародному центрі культури і мистецтв (Жовтневий палац). За традицією, в залі був аншлаг, а найпалкіші шанувальники гри навіть сиділи на сходинках в амфітеатрі.

В основному, молоді гумористи кепкували над соціальними та побутовими проблемами українців, але і не оминали стороною насущні політичні теми. Наприклад, команда «Вінницькі» показала пародію на нового президента США Дональда Трампа.

Сьогодні на шоу «Ліга Сміху» команда «Вінницькі» пародіюватиме Трампа  та жартуватиме на соціальні та політичні теми

Цікаво, що актор команди Дмитро Голубєв навіть схожий на свого сценічного героя ззовні.

Сьогодні на шоу «Ліга Сміху» команда «Вінницькі» пародіюватиме Трампа  та жартуватиме на соціальні та політичні теми

Які команди пройшли в наступні етапи, і чому Потап прямо на сцені облив дівчину молоком, ви дізнаєтеся з ефіру «Ліги сміху» вже сьогодні о 22:00 на «1+1».

Нагадаємо, зйомки наступних ігор «Ліги сміху» пройдуть в Києві вже 12 і 14 квітня.



Переглядів: 3955
Поширень: 0