Європейський Молодіжний Парламент Україна (ЄМП) 7-8 квітня 2017 року проводив регіональну сесію в приміщеннях ВОУНБ ім. К.А.Тімірязєва.

Молодь віком від 15 до 24 років обговорювала теми політики, технічних інновацій, соціального захисту та економічного розвитку. Учасники презентували культуру і кухню різних країн.

У регіональній сесії ЄМП у Вінниці взяли участь 90 осіб, окрім українців захід зібрав разом учасників з Естонії, Нідерландів, Португалії, Росії, Румунії, Словаччини, Туреччини, Грузії та Бельгії.

У Вінниці Європейський Молодіжний парламент обговорив питання політики, соцзахисту та економічного розвитку

У Вінниці Європейський Молодіжний парламент обговорив питання політики, соцзахисту та економічного розвитку

Довідка:

Міжнародна молодіжна громадська організація «Європейський Молодіжний Парламент Україна» (ЄМП Україна) є одним із 40 національних комітетів ЄМП. Організація зареєстрована 18 лютого 2002 року Міністерством юстиції України. Вона є повноправним учасником процесу розвитку громадянського суспільства в Україні. Де факто, ЄМП Україна успішно функціонує в Україні з 2000 року, залучаючи українську молодь до діяльності на одній із найбільших європейських платформ для дебатів, міжкультурних зустрічей, освітньої і виховної роботи, обміну ідеями між молодими європейцями.



Переглядів: 2233
Поширень: 0