Два покоління молодіжних делегатів від України до ООН в цю суботу, 22 квітня, зустрінуться з молодими та активними вінничанами, аби розповісти, як програма з’явилася в Україні, чому отриманий досвід вважають унікальним, та хто може стати наступним представником української молоді на світовому рівні!

Набір на програму розпочато. Триватиме він до 19 травня 2017 р., тож не варто зволікати: змагатися за мрію треба вже зараз!

Цієї суботи у Вінниці відбудеться зустріч з молодіжними делегатами від України до ООН

Під час презентації програми у м. Вінниці про свій досвід у програмі та процес відбору розповідатимуть одна з ініціаторів програми, молодіжний делегат на 69 сесію Генеральної Асамблеї ООН Вікторія Лучка та делегат на 70 сесію Генеральної Асамблеї ООН вінничанка Інна Сандюк. Дівчата також дадуть відповіді на всі твої питання щодо участі у програмі.

Цієї суботи у Вінниці відбудеться зустріч з молодіжними делегатами від України до ООН

Цієї суботи у Вінниці відбудеться зустріч з молодіжними делегатами від України до ООН

У 2015 р. Постійне представництво України при ООН і молодіжні делегати від України на 70-ту сесію Генеральної Асамблеї ООН Інна Сандюк та Олег Пуришев організували панельну дискусію “Можливості поза інвалідністю”. В рамках цього заходу відбувся прем’єрний показ фільму “Я БАЧУ” режисерки Ольги Фразе-Фразенко.

Фільм постав на підставі благодійного велопробігу “Бачу! Можу! Допоможу!” за участі зрячих та незрячих молодих українців, які вирушили містами України на велосипедах-тандемах, аби ламати стереотипи про людей з інвалідністю.

Цієї суботи у Вінниці відбудеться зустріч з молодіжними делегатами від України до ООН

Проект та фільм отримали масу позитивних відгуків від учасників заходу – дипломатів, працівників підрозділів ООН, нью-йоркських ГО, які займаються захистом прав людини, та української діаспори. Стрічку “Я БАЧУ” можна переглянути в суботу, 22 квітня, в кінотеатрі “Родина” о 14 год.

Зустріч із молодіжними делегатами відбудеться об 11 год. у Вінницькій центральній бібліотеці імені І.В. Бевза за адресою Хмельницьке шосе,4.

Реєстрація на захід обов’язкова за посиланням.

Для інформації:

Щороку молодіжні делегати з близько 30 країн збираються у штаб-квартирі ООН в Нью-Йорку, щоб взяти участь в обговоренні молодіжних проблем в усьому світі та представляти молодь своєї країни на Генеральній Асамблеї. У рамках програми, молодіжні делегати долучаються до справжньої дипломатичної роботи: виступають на засіданнях, беруть участь у переговорах та працюють з Постійними представництвами своїх держав при ООН та мають можливість поспілкуватися з Генеральним Секретарем ООН.

Українські молодіжні делегати представляють молодь нашої країни в ООН вже три роки поспіль – завдяки підтримці Благодійного фонду Богдана Гаврилишина, у партнерстві з Міністерством закордонних справ, Міністерством молоді та спорту України та ГО Львівська академія прав людини імені Святого Івана Боско.



Переглядів: 2376
Поширень: 0