Цьогоріч міська програма реконструкції та будівництва зливової каналізації передбачає проведення першочергових ремонтних та будівельних робіт на п'яти вулицях міста. Так, зокрема, на вулиці Матроса Кішки та Марії Литвиненко-Вольгемут (колишня вул. Литвиненка) плануюють збудувати зливову каналізацію, а на вулицях Князів Коріатовичів (колишня вул. Свердлова) та вул. Бориса Лук'яновського, що на Кореї, проведуть реконструкцію мережі. Також на даний час вже завершуються роботи по вул. 1905 року. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук написав міський голова Сергій Моргунов.

"Минулого року ми провели досить великий обсяг робіт по реконструкції та капітальному ремонту зливової каналізації в місті – було зроблено 10 об'єктів загальною протяжністю майже 2,5 км. При тому, що на початок 2016 року комунальні служби планували лише три ділянки. Але навесні, коли пішли дощі, були обстежені усі проблемні місця, і плани були скореговані. З найбільших проектів – водовідвід по вулиці Генерала Арабея, Верхарна, Форпостній, а також в районі «Електромережі».

Цього року біля ринку "Урожай" побудують зливову каналізацію

На цей рік програма реконструкції та будівництва зливової каналізації продовжиться першочергово на п’яти вулицях. Розпочали з вулиці 1905 року, де ці роботи наразі вже завершуються. Крім відводу води із проїжджої частини тут ще заплановано облаштувати сходи до спортивної бази «Динамо» (МДЮСШ №2). Також розпочали ремонтувати зливову каналізацію по вулицях Келецькій та Хмельницьке шосе, де водоприймачі будуть винесені за межі проїжджої частини.

Цього року біля ринку "Урожай" побудують зливову каналізацію

Далі планується реконструкція зливової каналізації по вул. Князів Коріатовичів (поруч із каналізаційно-насосною станцією), та по вул. Бориса Лук'яновського, що на Кореї. Плануємо також побудувати зливову каналізацію поряд із ринком «Урожай» по вулицях Матроса Кішки та Марії Литвиненко-Вольгемут" - написав Сергій Моргунов.

Цього року біля ринку "Урожай" побудують зливову каналізацію

Цього року біля ринку "Урожай" побудують зливову каналізацію



Переглядів: 3458
Поширень: 0