«На вулиці Генерала Арабея невідомий відібрав телефон у моєї доньки» - такий виклик отримали патрульні поліцейські вчора, 11-го травня, близько 8-ї години вечора.

Зі слів потерпілої, вона з двома своїми друзями ішли вулицею, а невідомий чоловік шляхом ривка відкрито заволодів її мобільним телефоном «Samsung». Отримавши орієнтування на підозрюваного, декілька екіпажів патрульних взялись за його пошуки.

На вулиці Максимовича інспектори побачили схожого за описом чоловіка, який вибіг з лісу. Останній повідомив, що до пограбування відношення не має. Потерпіла не впізнала підозрюваного по фото, тож його довелось відпустити. Однак згодом його впізнав її друг-одноліток, який спочатку навіть намагався наздогнати зловмисника.

У Вінниці патрульні по гарячих слідах затримали грабіжника, що напав на підлітка

Патрульні вдруге за короткий час виявили підозрюваного на перехресті вулиць Космонавтів та Порика. Вони доставили його до відділку поліції та передали слідчим, самі ж взялися за пошуки телефону, оскільки при чоловікові його не виявили.

Патрульні вирішили перевірити територію, де вони вперше зустріли підозрюваного. Пошуки швидко дали результат – телефон інспектори знайшли в лісі в дуплі дерева. Мобільний передали його власниці.

Слідчо-оперативна група поліції встановить всі подальші обставини справи.



Переглядів: 1985
Поширень: 0