21 травня на території Європейського саду відбувся екологічний захід «ОгоРодина». Даний захід тривав з 11 ранку до 14.00. У заході взяли участь наймолодші мешканці нашого міста, їх батьки та усі бажаючі.

Проект «ОгоРодина» має суспільно-освітнє значення, який надихає дітей і дорослих розкривати разом величезний потенціал рослин, пізнавати нерозривний взаємозв’язок екології, сільського господарства і аграрного бізнесу. Проект привертає увагу жителів міста до сутності сучасного сільського господарства, що покликане у повній мірі забезпечити людство якісною та безпечною їжею і зменшити негативний вплив на природне середовище. Зрозуміти на власному практичному досвіді кропіткий труд фермера і відчути радість спілкування із рослинами – можливість, яку проект дарує кожному учаснику заходу. «ОгоРодина» створює простір, що надихає.

В рамках заходу був встановлений національний рекорд України зі створення картини з насіння.

У Вінниці створили найбільшу в Україні картину з насіння

"Ми пишаємось тим, що Вінниця - зелене місто. Прагнемо ще більше оживити його різними рослинами. Цього разу, - це справа рук наймолодших жителів міста, які охоче підтримали такий цікавий і корисний проект", - стверджує директор КЗ "Центр підліткових клубів за місцем проживання" Мира Дмитро.

В рамках проекту "ОгоРодина" вінничани висаджували овочевий город, брали участь в агро-вікторині, цікавих іграх та розвагах, а також долучились до творчих майстер-класів.

У Вінниці створили найбільшу в Україні картину з насіння

Організатори проекту: Компанія "Сингента",  КЗ "Центр підліткових клубів за місцем проживання",  Відділ у справах молоді та туризму ВМР,  КП "Подільський туристично-інформаційний центр".



Переглядів: 2665
Поширень: 0