Восени минулого року розпочалась реконструкція стадіону школи №27, що на Тяжилові. Тоді було замінено верхнє покриття самого стадіону та підготовлено основу під бігові доріжки зі штучним покриттям. Оскільки для облаштування самих доріжок потрібно, щоб температура повітря була не менше 12 градусів, їх почали робити в травні цього року. На минулому тижні роботи завершили. Тепер заняття спортом для школярів проходитиме у більш комфортних умовах.

У Вінниці все більше людей долучаються до занять спортом, для цього у місті створюють відповідні умови. Минулого року проводились роботи по відновленню штучного покриття бігових доріжок та спортивних секторів на стадіоні Центрального парку культури та відпочинку. Вже кілька років у місті створюють майданчики для занять спортом з тренажерами. Наразі завершується встановлення спортивно-тренажерного майданчик біля школи №3. На території ЗНЗ №4, що по Гоголя, 18 облаштовують два майданчики для занять спортом

На стадіоні школи №27 завершили облаштування нових бігових доріжок

На стадіоні школи №27 завершили облаштування нових бігових доріжок

«Роботи з реконструкції стадіону школи №27 розпочались в жовтні минулого року. Тоді було замінено верхнє покриття самого стадіону а також – зроблено основу для бігових доріжок. Оскільки для облаштування верхнього покриття бігових доріжок потрібно, щоб температура була не менше 12 градусів, ці роботи розпочались в травні цього року. Минулого тижня ці доріжки вже зроблено, також нанесено відповідну розмітку. Доріжки зроблені за сучасними технологіями. Штучне покриттям має у своєму складі гуму, а тому є більш еластичним, таке покриття буде комфортним для занять спортом», – зазначив заступник начальника відділу технагляду та виробництва департаменту капітального будівництва Віктор Довгий.

На стадіоні школи №27 завершили облаштування нових бігових доріжок

На стадіоні школи №27 завершили облаштування нових бігових доріжок

Днями на стадіоні будуть встановлені футбольні ворота.



Переглядів: 5211
Поширень: 0