У Вінниці продовжується робота по реконструкції старих  та облаштуванню нових мереж зливоої каналізації. На даний час комунальні служби реконструюють мережі біля каналізаційно-насосної станції по вулиці Князів Коріатовичів (Свердлова). Тут відремонтують 70 метрів зливової каналізації, винесуть за межі проїжджої частини водоприймачі, а також збільшать діаметр колектору. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук написав міський голова Вінниці Сергій Моргунов.

"На жаль, кілька десятиріч тому, при будівництві міських доріг, цьому питанню не приділялася належна увага. Тому навіть зараз у Вінниці є місця, де під час сильних дощів та стрімкого танення снігу вода сходить повільно. Такі ділянки до плану по реконструкції та будівництву мереж зливової каналізації включаються в першу чергу.

Наразі тривають роботи на ділянці вулиці Князів Коріатовичів, біля каналізаційно-насосної станції. Тут проектом передбачено реконструкцію 70 метрів існуючої зливової каналізації, потужність якої не дозволяла швидко відводити опади. Також для зручності обслуговування мережі та для того, щоб не створювати перешкод для руху транспорту, водоприймачі буде винесено за межі проїжджої частини, а діаметр колектору для кращого пропуску дощових та талих вод - збільшено", - повідомив Сергій Моргунов.

На вулиці Коріатовичів реконструюють зливову каналізацію

На вулиці Коріатовичів реконструюють зливову каналізацію



Переглядів: 2885
Поширень: 0