Мешканці приватного сектору Вінниці все частіше та активніше долучаються до впорядкування  своїх вулиць у складчину з містом. Найкраще мешканці садиб долучаються до співфінансування будівництва каналізації та асфальтування доріг. На даний час вже завершені ремнотні роботи по вулиці Івана Франка, значну частину робіт вже виконано і по вулиці Максима Рильського тощо. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив міський голова Вінниці Сергій Моргунов.

"Нещодавно завершили ремонтувати вул. Івана Франка, на ділянці від вул. Староміської до 8-го Березня. Значні обсяги робіт вже виконано по вул. Максима Рильского. Продовжили ремонтувати дорогу по вул. Замковій (колишня назва вул. Петровського), яку розпочали ще минулого року. Плануємо впорядкувати її на ділянці від вул. Івана Огієнка (колишня вул. Чапаєва) до пров. Крилова. Наразі робітники тут розпочали підготовчі роботи. Вже днями стартує ремонт також і по 1-му провулку Топольського.

На яких вулицях в приватному секторі Старого міста ремонтують дороги?

На яких вулицях в приватному секторі Старого міста ремонтують дороги?

Приємно, що мешканці приватної забудови хочуть зробити комфортними не тільки власні ділянки, а й вулиці, де вони проживають. Заявок на виконання робіт по співфінансуванню постійно збільшується. А от загальний обсяг робіт, виконаних за рік, залежатиме від того – наскільки швидко та згуртовано жителі зберуть свою частку. У міському бюджеті на ці потреби коштів передбачено достатньо", - написав Сергій Моргунов.

На яких вулицях в приватному секторі Старого міста ремонтують дороги?



Переглядів: 3135
Поширень: 0