17 червня з 10.00 до 18.00 у креативному просторі «Артинов» (вул. Архітектора Артинова, 12 а) відбудеться Другий форум «Інтегрований розвиток Вінниці. Бачення. Моделі та цілі». Він проходитиме у рамках проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні». Для участі потрібно зареєструватись, надіславши заявку із зазначенням групи, у якій маєте бажання працювати, у проектний офіс GIZ у Вінниці: [email protected] , моб. тел +38 098 995 0559 (Ганна Сухоцька). Кінцевий термін реєстрації - 15 червня, до 18.00.

Проект «Інтегрований розвиток міст в Україні» спрямований на підтримку українських міст на шляху до децентралізації у відповідності до європейських принципів і цінностей, викладених у Лейпцизькій хартії сталого європейського міста. Він передбачає широке залучення громадськості до розробки Концепції інтегрованого розвитку міста, що є запорукою ії успішної реалізації. Проект реалізується німецькою урядовою компанією «Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» у співпраці з Вінницькою міською радою.

У рамках цього проекту 17 червня відбудеться Другий форум «Інтегрований розвиток Вінниці. Бачення. Моделі та цілі». На Форумі буде працювати 6 робочих тематичних груп: економіка і зайнятість, освіта і наука; культура, спорт, дозвілля, туризм; охорона здоров'я і соціальна сфера; технічна інфраструктура і охорона навколишнього середовища; транспорт і мобільність; міське планування/ просторовий розвиток. Після Форуму буде можливість подорож на теплоході «Ляля Ратушна» Південним Бугом. Кількість місць на теплоході обмежена, тому організатори просять при реєстрації зазначити вашу участь у прогулянці.

У Вінниці відбудеться другий форум «Інтегрований розвиток Вінниці. Бачення. Моделі та цілі», до участі запрошуються всі бажаючі

Для участі потрібно зареєструватися, надіславши заявку із зазначенням відповідної робочої групи, у проектний офіс GIZ у Вінниці Ганні Сухоцькій [email protected], Моб. +38 098 995 0559. Кінцевий термін реєстрації - 15 червня 2017 р., до 18.00. Місце проведення: культурний центр «Галерея XXI», Креативний простір «Артинов» (Арт-галерея «ІнтерШик») вул. Архітектора Артинова 12 а.



Переглядів: 2675
Поширень: 0