Вінницька міська рада та її виконавчий комітет інформують вінничан про збір пропозиції та подання про присвоєння звання "Почесний громадянин міста Вінниці". Збір триватиме до 14 липня потоного року включно. Відповідне оголошення розміщене на сайті Вінницької міської ради.

Зокрема, пропозиції прийматимуться Комісією по розгляду матеріалів про присвоєння звання "Почесний громадянин міста Вінниці" у паперовому вигляді у міській раді, за адресою: 21100, м. Вінниця, вул. Соборна, 59, Виконавчий комітет

"Вінницька міська рада та її виконавчий комітет, комісія з розгляду матеріалів про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Вінниці» інформують: трудові колективи, підприємства, організації (незалежно від форм власності), громадські об’єднання, партійні та профспілкові організації, міські відділення наукових і творчих спілок, товариств, органи самоорганізації населення, а також загальні збори громадян можуть надати відповідні пропозиції та подання про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Вінниці» до 14 липня 2017 року включно" - йдеться в оголошенні.

 



Переглядів: 1874
Поширень: 0