17-18 червня з 11.00 до 21.00 на площі Європейській відбудеться перший Всеукраїнський фестиваль еко-свідомості «DAR» під гаслом «Будь в тренді. Живи ЕКО». До Вінниці приїдуть майстри еко-хендмейду, які проводитимуть для вінничан різноманітні майстер-класи. Серед них – виготовлення цукерок з сухофруктів, органічного рослинного шампуню, ексклюзивних медових свічок тощо. Також тут будуть майстер класи з еко-садівництва, еко-квест та ігри, хімічне шоу, покази одягу та багато іншого.

Фестиваль еко-свідомості має на меті популяризацію питань екологічної тематики, свідомого ставлення до власного життя та здоров’я, збереження навколишнього середовища. Фестиваль організовує ГО «Еволюція краси» за підтримки Вінницької міської ради та за активної допомоги Центру концертних та фестивальних програм.

«Вінницька міська рада вирішила надати підтримку у проведенні Всеукраїнського фестивалю еко-свідомості. Адже організатори хочуть розповісти вінничанам та гостям міста як потрібно поводитись в сучасному світі, жити у взаємодії з природою, яка нас оточує, а у технологічний вік, в який ми живемо, це важливо», – зазначив заступник начальника відділу у справах молоді та туризму міської ради Віктор Мазурик.

На вихідних у Вінниці відбудеться Перший Всеукраїнський фестиваль еко-свідомості

Головний організатор Першого Всеукраїнського фестивалю еко-свідомості Дар’я Паламарчук зазначила, що фестиваль відбудеться у Вінниці 17-18 червня з 11.00 до 21.00 на площі Європейській. Протягом цих двох днів на площі Європейській відбуватиметься багато різних заходів. Серед них – тренінги та лекторії, конкурси, вікторини, розіграші, еко-квест, ігри, спортивні змагання. Діятимуть фото-локація, дитяча зона, зона здорової їжі. Будуть дизайнерські інсталяції, покази одягу, концертна програма, малювання екологічної картини України. Буде на фестивалі й багато різноманітних майстер-класів. Серед них – по розпису імбирного печива, виготовленню цукерок з сухофруктів, ексклюзивних медових свічок, еко-садівництва тощо.

На вихідних у Вінниці відбудеться Перший Всеукраїнський фестиваль еко-свідомості

Проект реалізовуватимуть професійні тренери-експерти, лектори, науковці, педагоги, фермери, майстри з різних куточків області та країни. Під час фестивалю вінничанам розповідатимуть про новітні наукові досягнення у сфері альтернативної енергетики, органічного землеробства та фермерства, літературних новинок у сфері екології та еко-свідомості. А також – про сортування сміття, економне споживання ресурсів у побуті, переробку вторинної сировини, збереження чистоти та краси природи. Увагу звертатимуть й на здорове харчування та здоровий спосіб життя тощо.

Детальнішу інформацію можна знайти на сторінці у Фейсбуці



Переглядів: 3065
Поширень: 0