Робота правоохоронців щодо виявлення та припинення діяльності грального бізнесу на території м. Вінниці та області продовжується. 14 червня у обласному центрі поліція спільно з міською прокуратурою закрила два гральних заклади, де надавалися послуги грального бізнесу.

14 червня працівники Вінницького відділу поліції спільно з представниками прокуратури м. Вінниці припинили діяльність двох закладів, де надавали послуги у сфері незаконного грального бізнесу.

У Вінниці поліцейськізакрили ще два гральних заклади

Як розповів начальник Вінницького відділу поліції Анатолій Присяжнюк, під час проведення одночасних санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили 21 системний блок, 18 моніторів, 24 оптичних маніпулятори, 10 тюнерів, роутери, клавіатури, камери відеоспостереження, документацію та майже 5 500 гривень, отриманих незаконним шляхом з гравців.

У Вінниці поліцейськізакрили ще два гральних заклади

Вилучене обладнання направлено на експертизу.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.203 -2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

У Вінниці поліцейськізакрили ще два гральних заклади

Заходи щодо виявлення та припинення роботи подібних закладів продовжуються.

Нагадаємо, днями поліцейські викрили 5 закладів, де надавалися послуги забороненого грального бізнесу



Переглядів: 2251
Поширень: 0