Третій фестиваль польової кухні пам'яті Тараса Сича відбудеться у Вінниці 28 червня. Про це під час прес-конференції повідомили організатори заходу, передає кореспондент УНН-Центр.

Захід традиційно проходитиме у Центральному парку культури і відпочинку. Там буде облаштовано близько 40 локацій, на яких готуватимуть їжу в польових умовах. Страви готуватимуть рятувальники, військові, представники спеціалізованих навчальних закладів, ресторанів, воїни-афганці, представники нацменшин і байкери”, — розповіли організатори.

Вони зазначили, що під час фестивалю у парку розмістять міні-музей АТО, будуть збирати кошти та речі для військових у зоні АТО. Крім цього, планується виступ творчих колективів.

Довідка. Фестиваль польової кухні присвячений Тарасу Сичу − кухарю, який готував усю зиму для євромайданівців у Києві. Потім він пішов на Схід і вже там куховарив для бійців “Київської Русі”. Тарас Сич загинув на своєму посту 13 лютого 2015 року під час мінометного обстрілу під Дебальцевим. Тоді снаряд бойовиків влучив просто у кухарський намет.



Переглядів: 1653
Поширень: 0