У місті активно тривають роботи по асфальтуванню тротуарів. Робітники асфальтують тротуар по провулку Ясний, що на Старому місті. Тут заплановано виконати роботи на ділянці від вул. Дубовецька до вул. Привокзальна, загалом – 668м2. Також роботи тривають на тротуарах по вулицях Пирогова, Келецька, Черняховського.

Наразі у різних куточках міста робітники асфальтують дороги та тротуари. Тривають роботи по асфальтуванню тротуару по вулиці Пирогова. В цьому році заплановано відремонтувати тротуар по парній частині на ділянці від Данила Галицького у бік Електромережі. Н​агадаємо, що по інший бік вулиці в минулих роках вже було відновлено тротуари та проїзд до будинків.

У Вінниці асфальтують ділянки тротуару на Старому місті,  Вишеньці та в Сабарові

«Капітально ремонтують й тротуар на ділянці провулку Ясний від вулиці Дубовецької до вулиці Привокзальна, загалом – 668 м2», – зазначив директор департаменту комунального господарства та благоустрою Володимир Ніценко.

Також тривають роботи по вулиці Черняхівського, де капітальний ремонт тротуару охопить ділянку по непарній частині вулиці в межах від Сабарівського шосе до кінцевої зупинки автобуса. Ремонтують й тротуар по вулиці Келецькій на чотирьох ділянках: від вул. Данила Галицького до вул. Шевченка, від вул. Л. Ратушна до вул. 600-річчя, від вул. 600-річчя до проспекту Юності.



Переглядів: 2593
Поширень: 0