24 червня у Вінниці відбудуться заходи в рамках Європейського тижня сталої енергетики. Об 11.00 з площі Василя Стуса відбудеться велопробіг «Зарядись енергією». А з 11 до 17.00 на Європейській площі відбудуться виставки, майстер-класи, акції тощо.

Основні заходи у рамках Європейського тижня сталої енергетики відбудуться 24 червня. З 10.30 на площі Стуса розпочнеться реєстрація учасників на велопробіг «Зарядись енергією». Старт велопробігу відбудеться з площі В. Стуса об 11:00 та пройде за таким маршрутом: вул. Блока – вул. Пирогова – вул. Келецька – вул..600-річчя Перемоги – вул. Хмельницьке шосе – ЦПКіВ – вул. Грушевського – площа Європейська. На фініші УСІХ зареєстрованих учасників очікують еко-подарунки.

Вінничан запрошують на виставки, майстер-класи та велопробіги в рамках Європейського тижня сталої енергетики

Також 24 червня відбуватиметься чимало заходів на Європейській площі. З 11 до 17 години тут пройдуть еко-квести для дітей – інформаційна гра на тему сортування сміття з розповсюдженням еко-подарунків. В цей же час тут відбуватимуться майстер-класи для дітей та діятиме лабораторія дослідів з чистої енергії (Проект USAID «Муніципальна енергетична реформа»).

Крім того, 24 червня з 12.00 до 16.00 на Європейській площі відбудеться акція «Збережи дерево – врятуй довкілля» по збору макулатури. А з 11 до 17 години – майстер-клас із виготовлення еко-листівок, еко-блокнотів та закладок з макулатури. Також в цей час діятиме інформаційний кіоск «Як створити і управляти ОСББ», де можна буде отримати консультації з енергоефективності у будинках. Кіоск діятиме у рамках проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа».

Вінничан запрошують на виставки, майстер-класи та велопробіги в рамках Європейського тижня сталої енергетики

Також на Європейській площі відбуватимуться інформаційно-просвітницькі заходи для жителів та гостей міста на тему сортування сміття від БФ «Подільська громада. Тут діятиме виставка енергозберігаючого обладнання та матеріалів.



Переглядів: 2591
Поширень: 0