Завершується облаштування дитячого та спортивного майданчиків у дворі будинку №78 по вулиці 600-річчя. Тут на дитячому майданчику вже встановили ігровий комплекс «Хортиця-1», гойдалки, каруселі тощо виробництва «Інтератлетика». На тренажерному – розмістили маятник-твістер, тренажер м’язів черевного пресу, Хос Райдер, гребний тренажер тощо.

Також на цьому майданчику влаштовуються й елементи для дітей з обмеженими можливостями. На дитячому – пісочниця та тренажер «Міні-баскетбол», інформаційний стенд з азбукою жестів. На спортивному – тренажери «Кермо» та «Велосипед-лайт» для дітей з обмеженими фізичними можливостями.

Новий дитячий та спортивний майданчик будується також на території між будинками з адресами вул.Д. Нечая,77А та пров. К.Широцького  (раніше - Щорса),18а. Тут діти зможуть розважатись на ігровому комплексі «Джунглі», гойдалках (в тому числі й подвійній) та балансирі, каруселі. Також тут буде гойдалка на пружині «Поні» для найменших.

У Вінниці тривають роботи по облаштуванню двох дитячо-спортивних майданчиків: на Старомі місті та на Вишеньці

На цьому майданчику для дітей з обмеженими фізичними можливостями буде тренажер «Міні-баскетбол», пісочниця та інформаційний стенд з азбукою жестів.

А на спортивному майданчику будуть тренажери - жим від грудей, маятник-твістер, прес з упором на руки.

Як ми повідомляли раніше, В цьому році облаштовують спортивні та дитячі майданчики на територіях шкіл 3,4 та 5​



Переглядів: 4334
Поширень: 0