Масштабна хакерська атака, яка охопила всю країну, розповсюдилася і на Вінницю: на разі у місті не працюють банківські відділення, сайти та внутрішні компютерні системи державних органів влади.

Так, станом на момент виходу публікації недоступний сайт Вінницької міської ради: зі слів очільниці Департаменту інформаційної політики Аліси Мисловської, останній лист у внутрішній мережі міської ради пройшов о 13:17. Після того компютери всередині системи припинили працювати. Не працюють також місцеві відділення “Прозорих офісів”

Так само не працюють сайти екстрених служб: обласного управління національної поліції та ДСНС. Додзвонитися до відповідальних служби та осіб також поки не вдається.

Водночас сайти обласної ради та Вінницької ОДА поки працюють.

Припинили свою роботу місцеві відділенням банків: “Ощадбанк” на Соборній стверджує, що у відділенні відбуваються “регламентні роботи” та заперечують факт хакерської атаки. Аналогічно не працюють відділення решти банків, а також “Укртелекому”, “Нової пошти” та “Укрпошти”.

У Вінниці через хакерську атаку не працюють "Прозорі офіси", банки сайти держструктур та екстрених служб

У Вінниці через хакерську атаку не працюють "Прозорі офіси", банки, сайти держструктур та екстрених служб

У Вінниці через хакерську атаку не працюють "Прозорі офіси", банки, сайти держструктур та екстрених служб

Cьогодні по всій країні розпочалася масштабна хакерська атака: не працює банківська система, служби звязку, державні установи, поштові відділення тощо.



Переглядів: 6266
Поширень: 0