Сьогодні близько 11 години у м. Вінниці по вулиці Стуса двоє невідомих кинули вибуховий предмет в приміщення магазину одягу, внаслідок чого почалася пожежа. Вогонь швидко локалізували та загасили рятувальники. На місці події працюють поліцейські-вибухотехніки та слідчо-оперативна група поліції.

За попередньою інформацією, до магазину під’їхало двоє невідомих на мотоциклі «Сузукі» біло-синього кольору. Водій та пасажир перебували в мотоциклетних шоломах синього кольору.

В момент, коли працівниця магазину відкривала приміщення, один із чоловіків бризкнув невідомою речовиною в її обличчя.

Інший зловмисник кинув вибуховий предмет в двері магазину. Після цього обоє втекли на мотоциклі. Після надходження інформацію на лінію 102 на місце події виїхали усі служби оперативного реагування поліції, швидка медична допомога.

Зухвалий злочин у центрі Вінниці. Моргунов пообіцяв винагороду у 50 тисяч гривень за інформацію про зловмисників

Працівниці магазину надано медичну допомогу, її життю нічого не загрожує.

Внаслідок інциденту більше ніхто з громадян не постраждав.

злочин на вулиці Стуса у Вінниці

Пожежники швидко локалізували і загасили вогонь.

Міський голова Вінниці Сергій Моргунов на своїй фейсбук-сторінці пообіцяв нагороду у 50 тисяч гривень за інформацію про зловмисників:

"Наголошую, ми не допустимо розгул криміналітету в нашому місті! Вінниця спокійне європейське місто, в якому кожна людина повинна почуватись у безпеці та захищеною. А злочинці будуть покарані!
Хочу зазначити, виконком міської ради виплатить винагороду в 50 тисяч гривень для громадян, які допоможуть встановити особи зловмисників. Та 50 тисяч гривень винагороди для правоохоронців, які розкриють злочин.

Якщо хтось володіє інформацією щодо осіб причетних до злочину, телефонуйте на «102».



Переглядів: 5113
Поширень: 0