Вінниця продовжує виробництво власних трамваїв. Сьогодні на маршрут виходить ще один новенький трамвай - 16-метровий VinWay з низькополою вставкою. Це вже другий трамвай, який виготовили на підприємстві цьогоріч. Загалом до кінця року планують модернізувати ще два  вагони. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук написав очільник Вінниці Сергій Моргунов.

"Ще одна добра новина від нашої «Вінницької транспортної компанії» - сьогодні на маршрут виходить ще один новий 16-метровий «VinWay» з низькополою вставкою. Це другий трамвай, виготовлений в 2017 році на базі вагону «Т-4».

Трамвай пройшов обкатку по всіх маршрутах. Робота вагону випробувана в різних режимах, і КП «ВТК» отримано позитивний висновок від технічної регіональної інспекції щодо його експлуатації.

Вінницька транспортна компанія випускає на маршрут ще один VinWay

Як і попередні, трамвай обладнаний чеською системою керування двигунами. В новому вагоні удосконалено систему дверного приводу. Зокрема полегшено відкриття дверей механічним способом у аварійному випадку та закрили панелями редуктора дверей.

Спілкувались з керівництвом «Вінницької транспортної компанії»: вони планують цей трамвай спочатку пустити на 2-й та 5-й маршрути. Потім його поставлять на 3-й чи 2-й маршрут.

Вінницька транспортна компанія випускає на маршрут ще один VinWay

А працівники трамвайного депо вже приступили до виготовлення 31-метроваого трамваю «VinWay» на базі вагону «КТ-4». Зараз роблять каркас середньої вставки і панелі, проводять закупівлю системи управління. Завершити роботи планують вже у жовтні.

Вінницька транспортна компанія випускає на маршрут ще один VinWay

Загалом в 2017 році ми запланували модернізувати чотири вагони: один 31-метровий та три довжиною 16 метрів. Роботи йдуть за графіком. Тож до кінця року Вінниця матиме ще чотири нові трамваї власного виробництва", - написав Сергій Моргунов.

Вінницька транспортна компанія випускає на маршрут ще один VinWay



Переглядів: 5847
Поширень: 0