З сьогоднішнього дня у місті розпочався фестиваль активної молоді «Speak Out 2017», який триватиме по 16 липня. У його рамках відбудеться українська вечірка, свято фарб холі, вивчення англійської мови, спортивні заходи та багато іншого.

Speak Out 2017 це - багаторівневий проект, який спрямований на самовизначення і всебічний розвиток української молоді. У Вінниці зберуться студенти з 20 міст України, а також буде команда волонтерів зі Сполучених Штатів. Надається широкий спектр можливостей: вивчення англійської, соціальна робота, творчість, спорт і, звичайно ж, вечірній фан на центральній площі міста.

Урочисте відкриття фестивалю Speak Out 2017 відбудеться 11 липня на Європейській площі о 19.00. У рамках проекту з 11 по 16 липня проходитиме денний табір для молоді 15-20 років. На базі Вінницького торгово-економічного інституту 22 волонтера з США будуть викладати розмовну англійську за оригінальною інтерактивною програмою.

12-13 липня пройде відкритий міський турнір з футболу 8 на 8. Вперше в подібному турнірі братимуть участь команди молоді з особливими потребами. 14 липня відбудеться соціальний проект: гуманітарна допомога переселенцям, учасникам АТО і малозабезпеченим сім'ям. 14 липня: Гала-концерт з учасниками телешоу «Голос Країни» на Європейській площі.

Крім того, з 12 по 16 липня з 19.00 до 21.00 на Європейській площі будуть проходити молодіжні вечори: свято фарб Холлі, танцювальний флешмоб, вершковий батл, відкритий урок англійської та фотозони. Вінничани зможуть пройти цікаві європейські тести і отримати сувеніри від молодіжного бренду The Four. Одна з родзинок Speak Out 2017 - це інклюзивний підхід. У всіх частинах проекту братимуть участь люди з особливими потребами.

Проект організований Всеукраїнським студентським рухом «Campus Ukraine», за підтримки Вінницької міської ради, відділу соціального захисту, департаменту молоді і туризму, Торгово-економічного інституту, а також громадських організацій.

Детальнішу інформацію можна дізнатись за посиланням www.speakout.in.ua



Переглядів: 2839
Поширень: 0