ФОТОРЕПОРТАЖ

Участь у ньому взяли 300 студентів із 23 ВУЗів обласного центру. Здебільшого це молодь, яка здобула успіхи у навчанні, громадські та творчі активісти, які протягом року брали участь у суспільно корисних акціях та проектах. 100 запрошень були доступні усім бажаючим. Для того, аби їх отримати, потрібно було надіслати свою анкету та перемогти у інтерактивному голосуванні.

На третьому Студентському балу сукні студенток помітно покоротшали

У цьому році бал був присвячений першому дню весни. Оргкомітет врахував те, що у зв’язку з епідемією грипу були скасовані розважальні заходи 17 листопада на День студента, а складна сесія не дозволила відсвяткувати Тетянин день. Саме тому для проведення Студентського балу був обраний березень.

Відкрив святковий бал Віденським вальсом зразковий танцювальний ансамбль «Грація»

Відкрив святковий бал Віденським вальсом зразковий танцювальний ансамбль «Грація». Далі із вітальною промовою виступив Вінницький міський голова Володимир Гройсман, якому, власне, і належить ідея проведення Студентських балів у місті. Мер Вінниці зізнався учасникам свята, що він щойно закінчив навчання у Національній академії державного управління при Президентові України, отримавши диплом магістра за спеціальністю «Управління суспільним розвитком». Володимир Гройсман поділився спогадами про студентські часи своєї юності, які називає «золотою порою», що формує особистість. «Це чудовий захід, - звернувся міський голова до студентів. – Чудовий, власне, не ідеєю, а вашою присутністю, особливо тоді, коли усвідомлюєш, що вже ніколи не будеш студентом. Коли я спостерігаю за тим, що сьогодні відбувається у державі і думаю: «А де ж вихід?», то розумію, що вихід у вас - перспективних, молодих людях, за якими наше майбутнє».

виступ артиста вінницької філармонії Юрія Кшивака

Родзинкою цьогорічного балу став виступ артиста вінницької філармонії Юрія Кшивака. Відомі музичні композиції у виконанні скрипаля додали вишуканої атмосфери та особливого настрою. У перервах між музичними композиціями журналісти обирали Короля та Королеву третього Студентського балу. Жіноча половина представників мас-медіа Королем балу визначили Євгена Радостєва – студента Вінницького інституту конструювання одягу та підприємництва, а чоловіки-журналісти Королевою балу обрали Марину Хоменко – студентку Вінницького торговельно-економічного інституту.

король та королева
студентського балу

Цього року було введено іщу одну номінацію: «Міс та Містер Вишуканість», яку зініціювала Вінницька молодіжна рада при міському голові. Якщо Король та Королева – це окремі титули, то за звання «Міс і Містер Вишуканість» точилась боротьба між парами. Основними вимогами до претендентів були вишукані манери, гармонійність пари та стильний одяг. Перемогу отримали студенти Вінницького торговельно-економічного інституту Артем Калініченко та Ольга Іващук.

Щороку бажаючих взяти участь у такій студентській тусовці дуже багато. Ті, хто потрапляє на бал, обов’язково хочуть взяти у ньому участь знову. Адже не кожен день дівчата можуть одягнути вишукані вечірні сукні, а їх супутники покрасуватись у фраках та елегантних костюмах. До речі, цьогорічний бал вирізнявся вишуканістю суконь представниць прекрасної статі. Довжина нижньої частини дівочого вбрання помітно покоротшала.

Всю організаційну та творчу частину Вінницького студентського балу взяла на себе Молодіжна рада. Банкетний зал був оформлений у біло-рожевих кольорах. Таке ж забарвлення мали повітряні кульки, з яких було зроблено напис «Студентський бал». Додаткову святкову атмосферу створювали розпорядники балу.

Наприкінці вечора усі студенти мали змогу скуштувати величезний 30-кілограмовий торт у вигляді залікової книжки, на якому горіли 23 феєрверки (саме стільки вищих навчальних закладів були представлені на балу).

ФОТОРЕПОРТАЖ


Переглядів: 8576
Поширень: 0