У Вінниці триває ремонт підпірної стінки від проспекту Юності до вулиці Ващука (колишня вулиця Квятека). Тут роботи виконані на 80 %. Також завершується капітальний ремонт підпірної стінки по вулиці Келецькій, біля перехрестя з вулицею 600-річчя. Наразі робітники займаються облицюванням об’єктів.

На території міста підпірні стінки почали ремонтувати чотири роки тому. Оскільки їх облаштовували ще в 70-80 роках минулого сторіччя, відновлення цих об’єктів вже стало необхідним. Нагадаємо, що першою відремонтували підпірну стінку по вул. Хмельницьке шосе в районі повороту на вул. Максимовича. Згодом нового вигляду набула стінка вздовж Хмельницького шосе в р-ні вул. Максимовича.

На Вишеньці завершується ремонт двох підпірних стінок

Потім, у 2014 році відремонтували підпірні стінки по Хмельницькому шосе (від вул. Максимовича до 600-річчя), по вул. Козицького, Свердлова і Київській. Ще дві нові стінки облаштовано на тротуарах, де було створено «кармани» для громадського транспорту і встановлено зупинки, - на вул. Козицького і Хмельницькому шосе. У 2015 році було відремонтовано стінку по вулиці Соборній біля школи №2. В минулому році – підпірну стінку по вулиці Оводова (колишня Козицького).

На Вишеньці завершується ремонт двох підпірних стінок

«Зараз ремонтують дві підпірні стінки на Вишеньці. Робітники вже на 80 % відремонтували підпірну стінку по вулиці Келецькій, біля вулиці 600-річчя, зараз вони кладуть тут гранітну плитку. Також завершують ремонтувати підпірну стінку від проспекту Юності до вулиці Ващука (колишня вулиця Квятека)», – каже директор департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Володимир Ніценко.



Переглядів: 3990
Поширень: 0