У Вінниці тривають роботи по будівництву велодоріжок в різних мікрорайонах Вінниці. Наразі по вулиці Келецькій вже закінчують будівництво велодоріжки,  яка в подальшому з'єднає кілька мікрорайонів Вінниці. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук написав Вінницький міський голова Сергій Моргунов

"Нещодавно приступили до капітального ремонту ІІ-ї черги вулиці Ватутіна: від кінцевої зупинки тролейбуса (вул. Лугова) до Житомирського шосе, в рамках якого передбачено облаштування доріжки для велосипедистів.

А облаштування доріжок по Келецькій вже на завершальній стадії. По завершенню робіт велодоріжка з’єднає фактично кілька мікрорайонів міста, адже починається вона від улиці Миколи Ващука і закінчується біля ринку «Урожай», звідки можна скористатись веломаршрутами в напрямку вулиці Пирогова, Скалецького, Зодчих та «Електромережі».

На перетинах велодоріжок і автодоріг встановимо знаки. Представники профільних департаментів розробляють уніфікований зразок знаку, який буде інформувати велосипедистів, про те, що варто зупинитись, зійти з велосипеду і перейти дорогу. З 2011 року, відколи у місті з’явилась перша велодоріжка, по Вінниці їх облаштовано вже понад 30 кілометрів" - написав С.Моргунов.

Вздовж вулиці Келецької закінчують облаштовувати велодоріжки

Вздовж вулиці Келецької закінчують облаштовувати велодоріжки

 



Переглядів: 3398
Поширень: 0