03 серпня 2017 року начальник УДМС України у Вінницькій області Наливайко Б.О. в 2-му міському відділу у місті Вінниці  вручив паспорт громадянина України, вихідцю із республіки Камерун Колінзу Нгаха, капітану спортивно-футбольного клубу «Нива-Вінниця», яка виступає в другій лізі чемпіонату України.

Колінз Нгаха приїхав до України на навчання, де одружився на громадянці України і разом з нею виховують двох діточок.

Начальник Управління Борис Наливайко привітав Колінза Нгаха з набуттям українського громадянства та висловив переконання в тому, що це визначна подія для Колінз Нгаха щодо реалізації своїх можливостей в Україні та на європейському просторі.

У Вінниці футболісті з Камеруна вручили паспорт громадянина України

"У Вашому житті відбулася визначна подія. Сьогодні Ви отримуєте паспорт громадянина України. Це не просто документ, що засвідчує особу. Ви стаєте повноправним громадяном української держави. Не буває прав без обов’язків. Як громадяни України Ви маєте їх добре знати і сумлінно виконувати, з повагою ставитися до прав і свобод інших людей, до Конституції та законів нашої держави. Бажаю достойно нести звання громадянина України, високих досягнень в спортивній кар’єрі, а також миру і добра вашійсім’ї та всій нашій Україні", - зазначив Борис Наливайко

 



Переглядів: 3020
Поширень: 0