В урочистостях до Дня Національної поліції України, що відбулися 7 серпня у приміщенні обласної філармонії, взяли участь голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, заступник голови обласної Ради Ігор Хміль, заступник Вінницького міського голови Сергій Тимощук та керівники силових структур регіону.

Керівник ОДА Валерій Коровій наголосив, що нині українці переживають історичний час – період великих змін та викликів, а одночасно – й нових можливостей. «Я пам’ятаю, наскільки непросто було в період реформування, атестації, невизначеності, слабкого фінансування утримати ситуацію на плаву, забезпечити безпеку для наших дітей, наших громадян. І я хочу подякувати вам за професіоналізм, за ваше терпіння, мужність і патріотичну налаштованість на вирішення тих проблем, які стоять сьогодні перед нами», - зазначив Валерій Коровій.

У Вінниці відзначили День Національної поліції

Голова облдержадміністрації передав учасникам зібрання вітання зі святом від Президента України та наголосив на високій професійності вінницьких поліцейських, адже за рейтинговою оцінкою Головне управління Національної поліції у Вінницькій області посідає сьогодні 1 місце серед колег в Україні.

У Вінниці відзначили День Національної поліції

Керівник ОДА побажав усім присутнім здоров’я, родинного затишку та натхнення, відтак спільно із заступником голови обласної Ради Ігорем Хмілем та заступником Вінницького міського голови Сергієм Тимощуком вручив кращим працівникам правоохоронних органів регіону Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради, а також грамоти і подяки Вінницької міської ради.

У Вінниці відзначили День Національної поліції

Крім того, Валерій Коровій повідомив, що від перевиконання бюджету Головному управлінню Національної поліції у Вінницькій області виділено 1,5 млн. гривень на придбання автобуса для спецпризначенців.

У Вінниці відзначили День Національної поліції

В ході урочистостей низці поліцейських вручено також відомчі відзнаки.

У Вінниці відзначили День Національної поліції

Водночас, нагороди чекали й на гостей свята: подякою Головного управління Національної поліції у Вінницькій області та почесною відзнакою «Патріот України» нагороджено голову обласної державної адміністрації Валерія Коровія. Аналогічної подяки та медалі «Захиснику України» удостоєно Вінницького міського голову Сергія Моргунова.



Переглядів: 3101
Поширень: 0