На Вінниччині вже розпочали підготовку до святкування 26-ї річниці Незалежності України. У Вінниці на цей день передбачається чимало заходів: від покладання квітів до святкових концертів.

Як повідомляє прес-служба Вінницької ОДА, у четвер, 24 серпня, у Вінниці відбудеться урочисте підняття Державного прапору України на площі перед міською радою та покладання квітів до Меморіалу Слави та пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні й воїнам АТО на Європейській площі.

Крім цього, у місті вдесяте відбудеться фестиваль народної творчості «Скарби Поділля» за участю всіх районів області, а також фестиваль сучасного українського мистецтва «Подільська пектораль», концерт творчих колективів Вінниччини «Україна – у кожному серці» та виставка експозицій «Узвіз Подільських ремесел» тощо.

Також на Вінниччину завітають п’ять іноземних делегацій: з Ліберецького краю (Чеська Республіка), Яського Повіту (Румунія), Сьвєнтокшиського воєводства (Республіка Польща), Лодзинського воєводства (Республіка Польща), Сорокського району (Республіка Молдова).

Разом з тим, до Дня Незалежності переможцям конкурсу «Людина року» вручатать почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради, свідоцтва про занесення на обласну дошку пошани та дипломи.

Точний час заходів стане відомим ближче до дня святкування.

Нагадаємо, що до Дня Незалежності у Вінниці влаштують масовий велопробіг у вишиванках.



Переглядів: 2447
Поширень: 0