Девять коробок вагою 230 кілограм зібрали мешканці американського міста-побратима Бірмінгем, щоб знову передати гуманітарну допомогу вінницьким військовим. Тут різні вироби медпризначення, серед яких хірургічні інструменти та медикаменти, які використовуються при опіках.

Американське місто-побратим – Бірмінгем (штат Алабама) вже не перший рік надсилає до Вінниці необхідні нашим захисникам медикаменти. А також – різноманітні катетери, рукава для вимірювання тиску, медичні рукавички, кровоспинні матеріали та розчини для обробки ран, які є рідкісними в Україні.

Наразі сформований вже восьмий гуманітарний вантаж, який місто-побратим Бірмінгем надсилає нам від початку конфлікту, тобто з 2014 року. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав головний організатор збору допомоги Влад Чуенко, він сам родом з України, але наразі проживає у Бірмінгемі.

Мешканці міста-побратима Бірмінгем вже підготували восьмий гуманітарний вантаж для вінницьких військових

Мешканці міста-побратима Бірмінгем вже підготували восьмий гуманітарний вантаж для вінницьких військових

Вже традиційно, до формування таких вантажів долучились різні медичні та навчальні заклади цього міста, волонтери, українська діаспора, яка живе у Бірмінгемі, небайдужі жителі, а також – Медичний університет Алабами в Бірмінгемі (США).



Переглядів: 2471
Поширень: 0