У Вінниці продовжують прокладати мережі водогону та водовідведення по програмі співфінансування з міського бюджету та дольової участі мешканців приватного сектору. Наразі тривають роботи на Маих Хуторах, в Тяжилові та на Старому місті.  Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Тривають роботи з проведення нових гілок каналізаційних мереж по вулиці Кузнєцова, що на Малих Хуторах, по провулку Герцена – це Корея, по вулиці Складській у Тяжилові. Прокладають інженерні мережі каналізування й на приєднаних до міста територіях – по вулиці Сергія Параджанова.

На Старому місті по кількох ділянках на вулицях Грушевій та Якова Шепеля тривають роботи з проведення централізованого водопостачання, загальна протяжність мереж становитиме понад кілометр.
Програма є можливою завдяки активній участі саме жителів приватної забудови, які ініціюють ці проекти. І з кожним роком заявок на участь у цій програмі стає все більше", - написав Сергій Моргунов.

На яких вулицях приватного сектору Вінниці прокладають мережі водопостачання?

На яких вулицях приватного сектору Вінниці прокладають мережі водопостачання?



Переглядів: 2697
Поширень: 0