Два місяці тому стартували роботи по капремонту території біля озера по Ватутіна, в районі автостанції «Східна». Тут оновлено відпочинкову зону, пірс, зроблено освітлення, відремонтовано тротуар тощо. Наразі тривають роботи по облаштуванню велодоріжки, ще будуть встановлені лавочки. Також біля озера встановлено дитячий майданчик.

У 2016 році у Вінниці розпочали впорядковувати два озера в мікрорайоні Тяжилів. Водойма біля кінцевої зупинки тролейбусу була впорядкована в рамках проекту «Родинне озеро Тяжилів», який став одним з переможців програми «Бюджет громадських ініціатив»  Ще одне озеро – розташовано біля автостанції «Східна». У минулому році тут було зроблено очистку днища водойми, відремонтовано гідроспоруду та замінено бетонні плити, якими укріплено берега.

У Вінниці завершується впорядкування території біля озера по вулиці Ватутіна

Весною цього року у цю водойму запустили рибу. Це було зроблено на прохання мешканців навколишніх будинків, які минулого року звернулися з цим питанням до міського голови Сергія Моргунова.

У Вінниці завершується впорядкування території біля озера по вулиці Ватутіна

«Влітку працівники комунальних служб приступили до виконання робіт з благоустрою біля озера. Наразі вони завершуються. Вже заасфальтовано тротуар до озера та до зони відпочинку, покладено плитку, відремонтовано пірс. Встановлено 14 опор освітлення з енергозберігаючими лампочками. Також біля озера встановлено дитячий майданчик з ігровим комплексом «башта», гойдалкою-балансиром та іншими ігровими елементами», – каже директор департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Володимир Ніценко.

У Вінниці завершується впорядкування території біля озера по вулиці Ватутіна

Ще тривають роботи по облаштуванню велодоріжки. Також будуть встановлені лавочки.



Переглядів: 4648
Поширень: 0