Вінницький міський голова Сергій Моргунов та Вінницька міська рада запрошують відсвяткувати разом День Незалежності України. 24 серпня у Вінниці відбудеться 6-й фестиваль сучасного українського мистецтва «Подільська пектораль». Він об'єднає в собі музичні, освітні, виставкові та культурно-мистецькі дійства. Початок о 15.00 на Майдані Незалежності.

Впродовж всього святкування на Майдані триватиме концерт «Україна починається з тебе!». Він пройде за участю провідних колективів міста та області і заслуженого артиста України Станіслава Городинського. Святковий концерт триватиме до 22.00.

Також у програмі святкувань всеукраїнський фестиваль декоративно-прикладного та народного мистецтва «VinArtStreet», виставка-ярмарок петриківського розпису, тематична виставка «Незламне військо першої республіки», виставка творів Любові Шаламай «Відомі історичні постаті України», а також різноманітні тематичні виставки від шкіл естетичного виховання міста, від Централізованої бібліотечної системи, Вінницького обласного художнього музею.

Вінничани святкуватимуть День незалежності України мистецьким ярмарком та концертом

У цьому році Україна відзначатиме 26-ту річницю Незалежності і у цей день вінничани об’єднає любов до української пісні, гордість за національну культуру і таланти Вінниччини, які прославляють рідний край!



Переглядів: 2810
Поширень: 0